Top menu

Indlandsisen 2013 i mål!

Indlandsisen 2013 i mål!

Sikke et eventyr Indlandsisen 2013 blev. Det var en tur, der bød på meget og mange udfordringer.

Alle jeg taler med, der vil krydse den Grønlandske indlands, har en drøm om en ”rigtig” ekspedition. Mange har et ønske om at opleve naturens lune, at mærke at det er naturen, der bestemmer. Mærke en snestorm, susen og riven i teltet.

De drømme, kan jeg let forstå, og det er dem der driver mig. Men drømme har det med at være mere behaglige, end de lange dage er i virkeligheden, drømmene er varmere end en kold snestorm. Derfor er ønsket om at opleve disse ting meget forsigtige, fordi vi alle ved, at det kan have alvorlige konsekvenser, hvis man ikke ved, hvad man har med at gøre.

Det herlige ved åres krydsning var, at vi fik al den modstand og modgang, man drømmer om. Det er ikke sjovt i nuet, men her efter turen er vel gennemført, er det nogen af de største oplevelser.

Vi oplevede sygdom, snestorm i 3 døgn, white out og dyb blød sne. Vi oplevede også kammeratskab, kampånd, godt vejr, DYE II og grænser der blev rykket.

Jeg tror ikke, der var mange, der regnede med de kunne gå 29 timer og 68 km, på sidste etape.

Sikke et eventyr.

Selv om det blev den længst krydsning nogen siden ved os. Hele 35 dage mod forventet 30 dage. Er vi klar næste år igen, der er allerede solgt halvdelen af pladserne, læs mere her.

Vi skriv blog hver dag under turen. Du kan opleve vores fantastiske tur her.

Erik

, , , ,

Comments are closed.

Læs også med på komud.dk