Top menu

Indlandsisen 2014, sikke et eventyr

Indlandsisen 2014, sikke et eventyr 1

Indlandsis hold 2014, kom sikkert i havn. Takket være godt kammeratskab, gå på mod og hårdt, hårdt arbejde. Men først og fremmest fordi alle har forberedt sig, der er brugt mange timer på træning, ud fra vores anvisninger, der er nørdet i grejet og udstyr. ”dit eventyr” har se på lister og lister og lister, så alt er med, den helt rigtige reservedel skal med, alt mad så energien kan bevares. Teltene, de to stykker stof der skal holde os varme, tørre og trygge skal være i orden. Kort sagt det er en ekspedition, hvor det er deltaljen der gør om vi kommer over.

Derfor er vi også super stolte i ”dit eventyr” over at vores 8. tur over indlandsisen også kom sikkert over, selv om det var et særligt koldt år, der har kostet andre ekspedition lemmer og afbrudte ture.

Vi er både super stolte og dybt taknemlige over at vi har 100% gennemførte tur og 100% af alle deltagere er kommet over, endnu har vi været ”heldige” at undgå store skader der kræver redning.

Vi ved forberedelsen er i orden, så en redning på grund af udstyr eller kulde vil aldrig komme på tale.

En stor tak til hold 2014, for godt kammeratskab, højt humør, vilje og hårdt arbejde. Sikke et eventyr, håber I vil tag det med jer frem over.

Her kan du læse alle blok indlæg med billeder fra vores herlig tur over Grønlands Indlandsis.

Erik

P.S: Vil du med over Indlandsisen i 2015, 2016 eller senere, så tag kontakt i god tid, heller nu end senere, så vi kan få en god snak om det hele. Det kræver generelt 1-2 års forberedelse at komme med.

Indlandsisen 2014, sikke et eventyr 2

, , ,

Comments are closed.

Læs også med på komud.dk