Top menu

Indlandsisen hold 2013 skudt i gang

 

Formøde 1 til indlandsis krydsning i 2013, blev skudt i gang her i weekend. Indlandsis hold 2013 var næsten samlet, 7 personer og jeg, der er yderligere to fra Grønland der tog mødet over Skype i stedet.

Vi mødes til en hyggelige dag fra 10-15. Først med en kort præsentation, mens vi fik lidt at spise og drikke. Så med foredrag om turen / ekspeditionen og et hav af billeder. Så alle fik et helt klart indtryk af turen, ud over vores samtaler i telefonen, dagbogslæsning, se på billeder i Galleri, osv. op til tilmelding.

Så var det tid til middagsmad og hygge snak.

Over middag gik vi mere i detaljen, med trænings oplæg, med styrketræning, kondi og pulk træning, med dæktræk. Vi fik snakket det hele igennem og jeg fik vist lidt øvelser i træningsrummet.

Tilslut stod den på gennemgang af pakkelister, jeg fik vist alt mit udstyr frem og fortalt i detaljer hvad jeg / vi lægge vægt på, hvad der virker og ikke. Samt jeg fik set på lidt tøj, deltagerne havde taget med. Generelt kan det meste tøj bruges, det er lag princip, gode lynlås, osv. der er det vigtige.

Til slut samlede vi op og sagde tak for i dag.

Det var super fedt at møde holdet og få ansigter på. Dejligt at kunne sende folk hjem, men en ordentlig omgang information.

Nu står den bare på træning, træning og træning, samt lidt udstyr frem mod formøde 2, den 12-13. jan. 2013. Hvor vi rigtig skal hygge med dæktræk og hygge, nok mest dæktræk, for at teste formen og så er der også god tid til alle kan få en god snak om det kommende eventyr. Men allerede nu er kontakten godt i gang på holdes Facebook side. Glæder mig til at se jer igen.

Mvh

Erik

, , , , , ,

Comments are closed.

Læs også med på komud.dk