Top menu

Indlandsisen hold 2016, vel gennemført

Indlandsisen hold 2016, vel gennemført, march i bræfaldet

Det er med stolthed at, vi endnu engang kan sige at et hold over kom godt over den Grønlandske Indlandsisen. Vi ”Hold 2016” gik over på 28 dage (de 27 dage på isen), men alle de udfordringer der altid er, også de uforudsete. Vi kan forsat sige, at alle hold og alle personer der er kommet på isen har gennemført, 100% over, vi fatter det ikke en gang selv! Vi er så stolte!

Den helt store uforudsete i år, var den varme bølge der kom ind først på turen, der tav tøvejr og regn, ikke den bedst kombination med en vintertur. Ud over det endte det med at være et meget varmt år, hvor vi kun havde en lille uge med minus 10-20 grader. Ellers var det 0 til minus 4 grader. Det gav udfordringer i starten og nogle tanker undervejs hvad det kunne føre til.

Vi sloges med de normalt knubs, i form af muskel smerte, skravesår, vabler og lidt forfrysninger. Vi var dog også ramt af at en deltager var syg på store dele af turen. Ved at hjælpes i samlet flok, kom vi over og i fin tid, da vi kunne gå mange dage i træk til slut.

Igen blev det en ubeskrivelig tur, der vil være i deltagerne resten af deres liv.

Vi har lagt lidt flere billeder op i galleriet her ”Galleri, Indlandsisen 2016

Dagbogen fra hele turen kan du læse her, på ”Kom ud”, da jeg selv gik som guide.

Nu handler det om at komme os oven på denne ekspedition. Så vi er klar til næste ekspedition her ved ”dit eventyr”, måske du skal med?

Erik

Indlandsisen hold 2016, vel gennemført, Bisol med lejer

, , , ,

2 Responses to Indlandsisen hold 2016, vel gennemført

  1. Jan jensen 12. februar 2017 at 18:15 #

    Hej Erik
    Hvordan kommer man med på sådan en ekspedition over indlandsisen
    Mvh. Jan

Læs også med på komud.dk