Top menu

Velkommen

Velkommen til ”Dit Eventyr”. Vores hensigt er at hjælpe dig til komme på ture, du har drømt om, men ønsker hjælp til at få gennemført. Filosofien er det skal være dit eventyr og din rejse, vi gør bare tingene nemmere, sikre og til en større oplevelse. Det gør vi ved at stille med special guider til hver enkelt tur. Det kan være vinter- eller kajakspecialister, m.v.

Indlandsiskrydsninger og Grønland generelt er vores helt store speciale. Her er guider enten gamle medlemmer af Sirius Patruljen eller tilsvarende.

Jeg personligt har krydset indlandsisen 3 gange, men været konsulent og hjælper på i alt 6 krydsninger, for over 50 personer, og alle er kommet over, men ikke uden sved på panden og hårdt arbejde.

Ved at stille med guider der har prøvet lidt af hvert, kan vi gennemføre ekspeditioner af den rette kvalitet og seriøsitet, som det kræves af mere ekstreme ekspeditioner. Så du får bedst mulighed for at oplevet dit eventyr.

Derfor er vi glade for at vi har fundet en god samarbejdes partner, som vil stå for det hel, rejse, indkvartering, grej. Så kan vi lave det vi er bedste til guide og rådgive dig, så det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Derfor vil alle Ekspeditioner her på side, vær udbudt af KTC i Kangerlussuaq.

Så men vores hjælp vil vi garanter du er i de bedste hænder.

Glæder mig til at skab dit eventyr

Erik B. Jørgensen

Ejer af Dit Eventyr og Kom ud

Eventyr, guide, forfatter og foredragsholder

, , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Læs også med på komud.dk