Top menu

Dag 27 – 2 dage tilbage… Måske?!

27 km på 10 timer og 30 minutter. Heller ikke i dag kom vi sovende til dagens mål, som var den første af en række positioner med navnet “Ned”. Dem er der nogle stykker af, som vi de sidste 68 km skal følge, for at komme bedst muligt ned til Isotoq og mål! 

Vi lagde de sidste sneskagler bag os i går, men benene var også tydeligt mærket heraf til morgen. Det har sneet en del, så vi måtte skiftes til at trampe spor. Heldigvis har der ikke lagt sig mere en 15 cm, men det gør det alligevel lidt tungere at være første mand. 

De to første timer gik fint, men så blev der White out…, igen! Og undertegnede måtte tage teten, som den eneste med kompas og nok færdigheder til at bruge det ;o) 

De første 3 timer gik som en drøm, drengene måtte endda bede mig sætte farten ned… Men, prisen blev betalt i dagens 6 time, da jeg gik fuldstændig sukkerkold og med rystende ben, bad Alexander og David om at tage lidt af mine kilo fra pulken. De sprang selvfølgelig til med det samme, og med vægten fordelt, fortsatte vi ydeligere 2 timer, til vores mål var nået. 

Alle er her til aften godt møre, men vejret tegner til, at vi kan komme ned på 2 dage, hvor den sidste bliver et monsterstræk på 40 km. 

Således har vi 28 km til næste position, hvorfra vi drejer syd, og hvorfra vi gerne rigtig skulle mærke, at vi faktisk går nedad. Derfor er vi også gået ombord i slikreserverne, så vi kan loade depoterne. Her til aften er det David og Akexander der laver mad, og de har proklameret, at de smider en hel pakke Lurpak i gryden.

 Jens Peter og jeg har alt for meget brændstof tilbage, så vi ligger pt og gasser den ovenpå soveposerne, mens vi gnasker knækbrød og Faaborg-leverposteg… Livet er herligt!

Robert

2 Responses to Dag 27 – 2 dage tilbage… Måske?!

 1. Karen 27. april 2015 at 10:17 #

  Hej med Jer

  Nu glæder vi os altså allesammen til I kommer hjem. Håber den sidste del af turen bliver nem for Jer. Kan se det for mig allerede: et veldækket bord og en rigtig seng – og et bad ;o)

  kh Karen
  (Alexanders mor)

 2. Grethe Borup Mortensen 27. april 2015 at 17:59 #

  Jeg tror ikke i er kommet sovende til noget som helst på denne tur, i er bare nogle seje drenge :=)
  Håber i når hjem til fødselsdag (Roberts) den 29 april, det kunne være dejligt med en rigtig fødselsdags middag, det fortjener i alle sammen…
  Skønt med endnu en beskrivende dags opdatering
  KH GRethe
  (Roberts mor)

Læs også med på komud.dk