Top menu

Nerthus Explore til Dit Eventyr

Jeg har valgt at takke af, efter mange år med rejser og store eventyr, grundet personlige prioteter. Jeg har været utrolig glad for at kunne hjælpe og give min viden videre til folk der ønske at gennemføre deres drømme og eventyr, samt følge deres glæde ved at nå deres mål.

Heldigvis har en af min guider og konsulenter, helt fra starten, valgt at overtage ansvaret med at hjælpe folk ud i verden, hvor de drømmer om og har behov for hjælp og støtte.

Erik B. Jørgensen har valgt at forsætte selve guide virksomheden, jeg er glad for at min vision om at tage folk ud på deres personlige eventyr, bliver ført videre af en mand som deler mine holdninger og visioner.

Der bliver lavet meget om, men visionen bliver stadig den samme, folk skal ud på deres egen rejse og eventyr på bedst mulig måde.

Følg med i den vider færd på diteventyr.dk

Jesper Melin Ganc-Petersen

Ejer af Nerthus Explore

, ,

Comments are closed.

Læs også med på komud.dk