Top menu

Guider

Guider

 

Jesper M. Ganc-Petersen
Født: 1974
Jesper var stifter af Nerthus Explore. Han har rejst i det meste af verden og har speciel forkærlighed for Grønland og Sydamerika. Fra 1999-2001 har han arbejdet ved slædepatruljen SIRIUS og har igennem sit arbejde fået indgående kendskab til Grønland. Lavede Ekspeditionen ”Thule til Thule” i 2009 med Erik B. Jørgensen. Når Jesper ikke rejser, arbejder han som læge i Norge. Specielt interesse er wilderness medicine og Traumatologi. Vender tilbage som guide engang i fremtiden, når han får tid igen. Krydset Indlandsisen som guide i 2006 og 2008 hold 2.

 

Erik Bruun Jørgensen
Født: 1975
Erik er ejer af Dit Eventyr / Kom ud. Han har mange års erfaringer fra SIRIUS patruljen, 6 år i Jægerkorpset og mange ekspeditioner. Derfor ved Erik om nogen hvad planlægning betyder. Har guidet Indlandsisen 2007 hold 1, 2008 hold 1, 2013, 2014 og 2016. Samt har lavet en lang række ekspedition. Når Erik ikke er på Tur holder han foredrag skriver bøger og rådgiver om alt muligt andre ikke ved noget om! Se meget mere om Erik på www.komud.dk

 

Robert MortensenRobert Borup Mortensen
Født: 1984
Robert afsluttede sin tjeneste ved SIRIUS patruljen i 2013 og er bosat i Norge, hvor han læser bachelor i friluftsliv. Han har tidligere arbejdet som højskolelærer, hvor han har undervist på outdoor/aventurelinjer. Robert lever for at være på tur og er uddannet havkajak, kano og klatreinstruktør. Når han ikke er på tur, søger han at udvide sine kompetencer og er blandt andet i gang med at uddanne sig til bræguide. Robert har krydset Indlandsien i 2015 og 2016.

 

Hans Henrik Carlsen
Født: 1975
Hans har også mange års erfaring i Polar ekspeditioner (guide indlandsis krydsning i 2009), mange ture med / ved Samer og vinterfjeldstræning. Med sin tid ved SIRIUS patruljen og senere som instruktør i arktisk overlevelse for det danske forsvar er der ikke mange spørgsmål som ikke kan besvares når samtalen falder på arktiske ekspeditioner.  Når Hans ikke rejser, arbejder han som Gymnasielære og ror en del kajak, m.v.

 

 

 

 

Læs også med på komud.dk